Saturday, March 30, 2013

E-DAY

Peace be upon you.

Hi u ols. Terkezuuuuut tak tajuk entry kali nie.Akhirnya saat yang d nanti-nantikan telah pom tiba.. iaitu hari pertunangan. Pertunangan siapa ? haaaa... mane bole gitaw.. nanti takde lah surprise.hahaha... Jeng Jeng Jeng... Usha gambar dulu then baru boleh gitawww ye pertunangan i or pertunangan siapa.. ;)

Venue : Taman Uda Murni,Kota Bharu
Date   : March 30,2013 
















Haaaa.. dah terjawab ke tid0k persoalanya ? haha. sah sah bukan e-day i ye u ols.. Ini E-day my cousin.hihi. I punya E-day memang confirm sure pasti memang lambat lagi lah...silap silap i punya takde e-day pom,terus kahwen kot. hahaha. :D

Pelamin,make up and pakaian(pasangan) e-day my cousin ni by IWAN FANCY BRIDAL <-- click here (facebook), and for your information time akad nikah APEX & LEUNIEY pom Iwan yang buat.Sangat lawaaa u ols...mahal pom takpe asal puas hati kaaan..bukan selalu majlis camni ;)

Yang i ,sendiri punyaa aje.. ambil je mane yang ade dalam lemari u ols... hahahaha.. Make up pom sendiri aje. Majlis pukul 1100am,pukul 1000am baru bangun,mandi dah setengah jam,make-up setengah jam mane nak sempak dik oii,so touch up je mane yang sempat.And for sure dengan Loose powder/powder MAC,foundation SEPHORA,eyeliner/blusher/eyeshadow MISS ROSE , u ols mampu make up dalam masa yang singkat and tak perlu tebal-tebal ;) 

Ishh,bila tengok orang bertunang nie macam best jugak,rasa macam tak sabar je nak tunang gak.hahaha. counting the years je lah mampu dulu setakat ni.hahaha ;)

Okeyy,malas dah nak potpet pot pet lagi,nanti makin merapu.hahaha ;) and to those yang bakal bertunang and berkahwin musim cuti sekolah ni,i wish u ols Selamat Pengantin Baru dan Selamat Bertunang ;) Till we meet again ;)

With love,
Rozza Fellyna Rosli





4 comments:

  1. Ahsfantasy Ryu : auwmm..thankyou dear.. mini pelamin tu mmg cantik..nanti bole lah sewa ye ;)

    ReplyDelete
  2. cantek ur dress dear.. hhehe !

    ReplyDelete
  3. Cik ily : auwmmm..thankyou pretty <3

    ReplyDelete